Mededelingen

Wij hebben besloten dat de komende markt, die voor 25 maart 2023 gepland staat, de laatste zal zijn. We stoppen met de markt!

De markt, die al 45jaar georganiseerd wordt door “De Gasschoeve” uit Hardenberg, is een ontmoetingsplek van liefhebbers van motoren met deelnemers en bezoekers uit heel Nederland en omringende landen.

Door natuurlijk verloop in het ledenbestand van de Gasschoeve is het steeds moeilijker geworden om de markt op een verantwoorde manier te organiseren. Ook veranderende regelgeving speelt een rol, denk daarbij o.a. aan Milieu en Calamiteitenmanagement.

We zijn in 1978 begonnen in de manege op sportpark “De Boshoek” aan de N34 in Hardenberg aan de omdat er een gebrek aan betaalbare onderdelen was. Dit was gelijk een succes met 750 bezoekers. Entree was destijds 1 gulden. Later werden er 2 markten per jaar gehouden. Op de laatste zaterdag van maart en de eerste zaterdag in oktober. Dit is altijd zo gebleven. In 2017 zijn we verhuist naar Manege Hoogenweg in Hoogenweg. Daar zijn de parkeermogelijkheden beter en het is veiliger omdat bezoekers niet meer de N34 hoeven over te steken. Door de MKZ-crisis en Corona zijn er enkele markten uitgevallen.

Motormarkt Hardenberg.