Handelaren

25 maart 2023 organiseren wij weer de Motormarkt Hardenberg.

Dit zal teven de laatste editie zijn. HELAAS, we stoppen er mee.

Reden hiervan is dat wij, als Motormarkt Hardenberg (onderdeel van Moteorclub De Gasschoeve) steeds meer moeite hebben om de markt georganiseerd te krijgen. Enerzijds door natuurlijk verloop binnen de club, waardoor het steeds moelijker wordt om de roosters rond te krijgen. Anderzijds worden er steeds meer eisen gesteld aan het organiseren van de Motormarkt.

We hopen jullie 25 maart op de Motormarkt te zien en van deze laatste Motormarkt samen met jullie een gezellig evenement te maken..

De uitnodigingen voor de markt worden nog verstuurd.

Han Koopman en Erik van Olst


Welkom bij Motormarkt Hardenberg

Om een echte mooie Motormarkt te houden is het alleen toegestaan om te handelen in artikelen gerelateerd aan motoren en bromfietsen, hierop houden wij actief toezicht. Voldoet u niet aan deze voorwaarde dan wordt u geweerd. Indien u onzeker bent als u wel in aanmerking komt neemt u dan contact op met de organisatie.

Zoals u wellicht bekend is onze motormarkt geopend voor publiek van 08:00 tot 16:00 uur. Om voor bezoekers en uw collega’s ook de markt de hele middag aantrekkelijk te houden, verzoeken wij u vriendelijk maar dringend om niet eerder dan 16:00 uur uw handel in te pakken.

De toegang- en vertrek doorgang is tussen 8.00 uur en 16:00 uur gesloten in verband met de veiligheid van onze bezoekers.

Handelaren kunnen op vrijdag voor de markt al hun plek inrichten, dit kan vanaf 13.30 uur tot 20.00 uur, zaterdagochtend (de dag van de markt) is het toegangshek open vanaf 6.00 uur en dan hebt u de tijd tot 8.00 uur om uw marktplaats in te richten. Vanaf 8.00 uur is de markt geopend voor publiek.

Wij danken u voor uw medewerking en wensen u goede handel toe!


organisatie Motormarkt Hardenberg