Handelaren

Motormarkt 27 maart 2021 AFGELAST.

Helaas is door de huidige omstandigheden rond het Corona-virus niet mogelijk om de markt door te laten gaan.

De volgende Motormarkt staat gepland voor 2 oktober 2021 en we hopen u dan in goede gezondheid te mogen begroeten.

Motormarkt Hardenberg.

Heeft u vragen over standplaatsen in de Manege en tent kunt u terecht bij:  info@motormarkthardenberg.nl

Met vriendelijke groeten,

Erik van Olst

Han Koopman


Geachte Handelaren,

Welkom bij de Motormarkt Hardenberg

Om onze Motormarkt een echte mooie Motormarkt te houden is het alleen toegestaan om te handelen in artikelen gerelateerd aan motoren en bromfietsen, hierop houden wij actief toezicht. Voldoet u niet aan deze voorwaarde dan wordt u geweerd. Indien u onzeker bent als u wel in aanmerking komt neemt u dan contact op met de organisatie.

Zoals u wellicht bekend is onze motormarkt geopend voor publiek van 08:00 tot 16:00 uur. Om voor bezoekers en uw collega’s ook de markt de hele middag aantrekkelijk te houden, verzoeken wij u vriendelijk maar dringend om niet eerder dan 16:00 uur uw handel in te pakken.

De toegang- en vertrek doorgang is tussen 8.00 uur en 16:00 uur gesloten in verband met de veiligheid van onze bezoekers.

Handelaren kunnen op vrijdag voor de markt al hun plek inrichten, dit kan vanaf 13.30 uur tot 20.00 uur, zaterdagochtend (de dag van de markt) is het toegangshek open vanaf 6.00 uur en dan hebt u de tijd tot 8.00 uur om uw marktplaats in te richten. Vanaf 8.00 uur is de markt geopend voor publiek.

Wij danken u voor uw medewerking en wensen u goede handel toe!


organisatie Motormarkt Hardenberg